Wie is Audrey Smits?


Audrey Smits is geboren en getogen in Geldrop. Ze is een enthousiast muzikaal talent. Met haar positiviteit en haar zangkwaliteit inspireert ze velen. Audrey werkt intuïtief en zo coacht ze anderen ook. Je hart volgen en doen wat goed voelt, wat bij JOU past. Ze is creatief in denken en doen. Verder heeft ze oog voor detail, is ze zorgzaam en een warm persoon. Audrey ziet in iedereen een talent en laat ze stralen.

Op de eerste plaats is Audrey zangeres. In haar optredens laat ze zien en horen dat ze een groot talent heeft en geweldig kan zingen. Ze zingt allerlei genres, maar in de countrymuziek blinkt ze uit. Ze heeft verschillende cd’s uitgebracht en treedt regelmatig op.

Audrey is lid geweest van de internationale groep Up With People. Ze trok 3 jaar lang de wereld rond met verschillende shows. Bij dit zanggezelschap is ze production support en vocal instructor geweest. Ze hebben opgetreden voor president Bill Clinton, de Paus, de Expo in Japan en ze hebben o.a. een paar weken gewerkt met weeskinderen in Thailand (na de tsunami). Verder heeft ze veel ervaring met het dirigeren van verschillende koren. Ze zingt ook regelmatig mee met (grote) koren.

Audrey heeft ruime ervaring als muziekcoach. In haar eigen studio geeft ze zanglessen aan zowel volwassenen als aan kinderen. Vanaf 2012 is ze coach en begeleider bij het project Kids Voice in Geldrop. In 2016 trad ze met haar 3 kinderkoren (150 kinderen) op in het centrum van Geldrop bij Wintersfeer, wat een groot succes was.

“Ik wil kinderen en volwassenen zelfvertrouwen geven. Hoe bijzonder is het, dat het ‘stille verlegen meisje van achterin de klas’ ineens een solo zingt! Mooi om zoveel lef en doorzettingsvermogen te zien. Iedereen heeft een talent. Ik zal altijd op zoek gaan naar wat iemand kan. Iedereen is ergens goed in, ieder op zijn of haar eigen manier. Je goed voelen is het belangrijkste.”