Klik op de afbeelding voor meer info

The Voice Kids


Iedereen kent “The Voice Kids” van televisie. In dit programma wordt op zoek gegaan naar jong zangtalent. Audrey Smits organiseert in Geldrop-Mierlo al een aantal jaren “The Kids Voice”. Voorheen deed ze dit binnen Stichting Geldrop Anders. Deze stichting is vorig jaar gestopt, dus heeft Au3 Smits Music dit evenement in eigen beheer onder gebracht.

“The Kids Voice” is een zangcompetitie voor kinderen van 8 tot 16 jaar. Kinderen kunnen zich individueel inschrijven, maar ook als duo of groepje. Eind mei gaan we talenten werven en volgt er een selectie. Kinderen worden op een professionele, inspirerende manier begeleid door Audrey Smits zelf.
Het hele traject biedt de stichting de jonge talenten gratis aan. We verwachten dus ook commitment van onze talenten; starten is ook afmaken.
Het enige waar we geld voor vragen is voor entreekaartjes voor de halve finale en de finale. Deze vinden plaats in de grote zaal van Centrum Hofdael. We maken gebruik van hun podium en hebben professioneel licht en geluid. “Hoe mooi is dit!?” -Audrey Smits